Bluescreen on Server

13 posts / 0 new
Last post
AEGIS
Bluescreen on Server

We always run into Bluescreen on Windows 10 running as service
with our audiodevices:

https://www.imgbox.de/users/public/images/x9dGEkQb40.JPG

Michael
Does it work when you dont

Does it work when you dont run it as a service?

Also exit the virtualhere server then download this build of the server https://www.virtualhere.com/sites/default/files/usbserver/vhusbdwindk64.exe and see if it works ok then.

AEGIS
Bluescreen on Sevrer is now

Bluescreen on Sevrer is now gone, thx
But the client cannot connect ANY device givig this error in the log:
-----------------------------------------
2020-02-13 13:06:45 INFO :VirtualHere Client 4.9.7 starting (Compiled: Jan 27 2020 23:05:35)
2020-02-13 13:06:45 INFO :Client OS is Windows 10 (build 17134), 64-bit edition
2020-02-13 13:06:45 INFO :Using config at C:\Users\NSL\AppData\Roaming\vhui.ini
2020-02-13 13:06:45 INFO :IPC available at \\.\pipe\vhclient
2020-02-13 13:16:31 INFO :Drivers are up-to-date
2020-02-13 13:16:31 INFO :Connected to the VirtualHere Client Driver (Version 2)
2020-02-13 13:16:31 INFO :In file ../src/msw/window.cpp at line 594: 'SetFocus' failed with error 0x00000057 (Falscher Parameter.).
--------------------------------------------

AEGIS
http://transfer.nsl.berlin
AEGIS
I did already deinstall the

I did already deinstall the drivers and restarted machine many times ...
Still this error, no matter if headset, HDD, ThumbDrive ... everys device gives this error

AEGIS
Server logs this:

Server logs this:

2020-02-14 13:38:43 ERROR :Device redirection failed for USB\VID_8644&PID_800F/033990000004E7AA
2020-02-14 13:38:43 ERROR :Error binding device 6 [8644:800f] to connection 1, BIND_ERROR
2020-02-14 13:38:53 ERROR :Device redirection failed for USB\VID_1395&PID_0024/3
2020-02-14 13:38:53 ERROR :Error binding device 3 [1395:0024] to connection 1, BIND_ERROR

AEGIS
OK after reinstalling Drivers

OK after reinstalling Drivers on Server using the "-u" command and rebooting
it runs into bluescreen again as soon as a client connects to any device
But this time about "Wdf01000.sys"

Michael
.

OK somethings not right with your system, do you have a linux pc or something like that instead that you could run virtualhere server on?

AEGIS
We have about 20 Computer

We have about 20 Computer here in the office. Will try a different one. get back to you later

AEGIS
OK the other PC does not go

OK the other PC does not go into bluescreen, strage

BUT - Using Audiodevice is horrible quality sounds like driving on highway through tunnels
alsways stopping and is distorted. Are there some settings for that ?

Michael
.

Ok that device is not going to work properly via virtualhere if its doing that

AEGIS
Are microphones tested? can

Are microphones tested? can you confirm they should work? Then i'll order a bunch of different ones from amazone to find a working one

Michael
.

I havent tested many with the windows server, however many people use microphones via virtualhere using a raspberry pi

Log in or register to post comments