Logitech G29 wheel error using device

14 posts / 0 new
Last post
Neilj99
Logitech G29 wheel error using device

Hi,

Suddenly today, I'm getting this in the log file...

2018-11-01 00:24:44 INFO :Installing driver for class LGWinUSB {E24E7A3C-87CD-4AC9-B426-EEC8521B7710}
2018-11-01 00:24:44 INFO :Downloading https://www.virtualhere.com/sites/default/files/usbserver/windows/win64/...
2018-11-01 00:24:45 ERROR :There was an error downloading, HTTP response code said error (404)
2018-11-01 00:24:45 ERROR :Could not install driver for class LGWinUSB
2018-11-01 00:24:45 ERROR :Error binding device 20 [046d:c260] to connection 1, BIND_ERROR

It's been working perfectly up until this point. It's still failing.

Please advise.

Neil

Michael
.
Neilj99
It loaded the device as

It loaded the device as expected.

Thanks.

Neil

Neilj99
Urgent: Failed again

This is the log entry
2018-11-01 16:12:25 ERROR :Device redirection failed for USB\VID_2B23&PID_CAFE&REV_0001/USBDK1
2018-11-01 16:12:25 ERROR :Error binding device 23 [046d:c260] to connection 3, BIND_ERROR

Michael
.

There maybe an issue with the wheel. Can you plug the wheel into a usb hub first then plug the hub into the computer. Maybe its a power issue

Neilj99
It's only ever plugged into

It's only ever plugged into hub.

Now the fault has escalated in that nothing can be 'used'. No log entries are written.

Neilj99
Latest log entries show the

Latest log entries show the following...

2018-11-02 00:23:42 INFO :Connection 3 successfully removed (reason:server shutdown)
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 1 [046d:c52b]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 2 [0909:1001]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 3 [041e:0402]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 27 [131d:0159]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 5 [05ac:8403]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 6 [05ac:8242]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 7 [1532:0204]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 8 [05ac:850b]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 9 [0bc2:ab38]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 10 [05ac:12ab]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 12 [0fd9:0060]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 13 [0fd9:0060]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 14 [0fd9:0060]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 11 [18d1:4ee1]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 15 [05ac:8215]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 18 [05ac:820a]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 19 [05ac:820b]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 23 [046d:c24f]
2018-11-02 00:23:43 INFO :Unmanaging device 17 [046d:086b]
2018-11-02 00:23:51 INFO :Listening on all network interfaces at TCP port 7575 (IPv6 dual-stack)
2018-11-02 00:23:52 INFO :Tickled device USB\VID_05AC&PID_850B\CC2C5H04G1DGGDLP when getting prod/vend strings
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [046d:c52b] "Logitech, USB Receiver" at address 1
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [0909:1001] "Audio-technica, AT2020USBi" at address 2
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [041e:0402] "Creative Technology Ltd., Creative HS-720 Headset" at address 3
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [131d:0159] "0x131d, 0x0159" at address 27
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [05ac:8403] "Apple, Card Reader" at address 5
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Low speed device [05ac:8242] "Apple Computer, Inc., IR Receiver" at address 6
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [1532:0204] "Razer, Razer DeathStalker Chroma" at address 7
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [05ac:850b] "Apple Inc., FaceTime HD Camera (Built-in)" at address 8
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [0bc2:ab38] "Seagate, Backup+ Hub BK" at address 9
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [05ac:12ab] "Apple Inc., iPad" at address 10
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [0fd9:0060] "Elgato Systems, Stream Deck" at address 12
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [0fd9:0060] "Elgato Systems, Stream Deck" at address 13
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [0fd9:0060] "Elgato Systems, Stream Deck" at address 14
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [18d1:4ee1] "Google, Pixel 2 XL" at address 11
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [05ac:8215] "Apple Inc., Bluetooth USB Host Controller" at address 15
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [05ac:820a] "0x05ac, 0x820a" at address 18
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [05ac:820b] "0x05ac, 0x820b" at address 19
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found Full speed device [046d:c24f] "Logitech, G29 Driving Force Racing Wheel" at address 23
2018-11-02 00:23:52 INFO :Found High speed device [046d:086b] "0x046d, BRIO 4K Stream Edition" at address 17
2018-11-02 00:24:10 INFO :85.190.76.60 connected as connection 4
2018-11-02 00:24:22 ERROR :Device redirection failed for USB\VID_2B23&PID_CAFE&REV_0001/USBDK0
2018-11-02 00:24:22 ERROR :Error binding device 27 [131d:0159] to connection 4, BIND_ERROR
2018-11-02 00:24:27 ERROR :Device redirection failed for USB\VID_2B23&PID_CAFE&REV_0001/USBDK1
2018-11-02 00:24:27 ERROR :Error binding device 23 [046d:c24f] to connection 4, BIND_ERROR

Michael
.

OK i since nothing has changed my end it must be some other update your side.

My first suggestion is to unplug a few things that you dont need first of all.

Second reboot your server

Thirdly, is to see what was installed in the last few days in windows. In Windows open Settings->Windows Update -> Update History.

Is there anything from Logitech?

Neilj99
I'm using VirtualHere on

I'm using VirtualHere on Shadow.

I've completely reset the system. It's still not working.

The list of peripherals shows but I can't use any of them.

Michael
.

Ok do this

1. Uninstall "UsbDk" from Windows->Applications and Features
2. Reboot your computer
3. Run the original virtualhere server. https://www.virtualhere.com/windows_usb_server

I think possibly the UsbDk package is conflicting with shadowpc's usbdk package.

Neilj99
Thankyou so much.

Thankyou so much.

That did appear to be the issue.

I can select the peripherals as expected now (fingers crossed).

Neil

Michael
.

Wow ok that was a good find by me:) I will take note of this if it happens again

Neilj99
It's failed again

Hi,

For some reason I'm getting the 404 error for the Logitech wheel as before, using the original server.

I have tried the updated one too, but that fails as before.

Now I really don't know where to look. The USBDk file isn't installed.

Neil

Neilj99
I had to reinstall Shadow's

I had to reinstall Shadow's USBDk, and it worked OK.

Apologies for the panic.

Neil

Log in or register to post comments