Problem with my openwrt router

3 posts / 0 new
Last post
blacklake
Problem with my openwrt router

Hi,

Thanks for your great work!

I wanted to share my USB stick in my little router with openwrt system, then I would read the data on my Windows. All worked fine several days ago, but failed today.

I run ./vhusbdmipssf in the router and run vhui32 in the Win7/32, but the client software kept connecting with the server.

I used the command "logread" in the router and the below was the log data:
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: >>> Starting v2.0.4 (Built: Dec 23 2014, 16:30:16)<<<
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: Using default configuration /root/config.ini
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: Serial:0c8268fd33a1
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: Server licensed to=unlicensed max_devices=1
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: Using large URB's
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.debug vhusbdmipssf: TCPServer starting...
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: TCPServer bound to port 7575
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.debug vhusbdmipssf: TCPServer (7575) started
Jan 24 09:30:07 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: Found High speed device [0951:1642] "Kingston, DT 101 G2" at address 11
Jan 24 09:30:08 OpenWrt user.info vhusbdmipssf: Callback: ^WVirtualHere USB Sharing^F_vhusb^D_tcp^Elocal Name Registered

Below was the client system messages:
17:52:39 INFO :VirtualHere Client 2.6.4 starting (Compiled: Dec 19 2014 22:31:16)
17:52:39 INFO :Using config at C:\Users\YYR\AppData\Roaming\vhui.ini
17:52:39 INFO :IPC available at \\.\pipe\vhclient
17:52:39 INFO :Auto-find on
17:52:47 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout
17:53:17 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout
17:53:47 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout
17:54:17 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout
17:54:48 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout
17:55:17 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout
17:55:31 INFO :In file ../src/msw/window.cpp at line 577: 'SetFocus' failed with error 0x00000057 .
17:55:32 INFO :In file ../src/msw/window.cpp at line 577: 'SetFocus' failed with error 0x00000057 .
17:55:47 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout
17:56:18 INFO :connect OpenWrt.local.:7575 select timeout

There were some error messages in the client system message, was it the cause for the failure?

Regards,

Li

Michael
Try this:

Try this:

1. In the VirtualHere Client Right Click USB Hubs -> Uncheck Auto-Find Hubs
2. Right click USB Hubs -> Specify Hubs -> Enter the ip address of your router in there so it connects directly.

I think perhaps your router ip has changed and the name "openwrt.local" perhaps is stale for some reason..

blacklake
Thanks for your fast response

Thanks for your fast response. I followed your instruction and it works!

Log in or register to post comments